Om mig

Lite mer om mig

Mitt namn är Maja och det är jag som driver Åvillans – Inre & Yttre Skönhet. Jag bor tillsammans med man, barn, hundar och katt i ett litet samhälle som heter Hillerstorp, det liggen 2 mil väster om Värnamo.

Sedan tidigare har jag arbetat inom äldreomsorgen, sedan 2004. Det är något jag stormtrivs med då jag alltid värderar andras välmående och välbefinnande väldigt högt. Jag tycker verkligen om att hjälpa andra på sin väg att må väl.
Idag arbetar jag 40% på mitt ordinarie arbete medan jag driver mitt eget resterade delen av tiden.

Med tanke på att välmående, hälsa och skönhet inte endast handlar om det yttre är det viktigt att börja med skönheten inifrån och gå utåt. På så sätt kan vi spegla oss genom att tänka att vår utsida är en spegelbild av hur vi mår inuti.

 

För några år sedan började jag dricka Aloe Vera juice, det gav fina effekter för både mig och min familj. Därför är jag idag oberoende återförsäljare av Aloe Vera produkter från Forever Living. I min webbshop hittar ni bland annat gel och juice samt kosttillskott, hudvård osv.

Nu har jag äntligen tagit nästa steg och utbildat mig till fransstylist och massör inom svensk klassisk massage. 

Min salong/behandlingsrum är belägen hemma hos mig i Hillerstorp. Jag strävar efter att min salong ska vara en rofylld plats för mina kunder för att de ska få en stämningsfull och avslappnad stund hos mig. Därmed har jag inrett rummet med lugna färger samt mycket ljus och god doft.

Marleén Lorenzen

Storgatan 58 Åvillan
335 73 Hillerstorp

0703-15 62 77
majalorenzen5@gmail.com