Välkommen till

Åvillans – Inre & Yttre Skönhet

Skönhet kommer inifrån

Skönhetsbehandlingar Anderstorp

Om mig

Jag som driver Åvillans – Inre & Yttre Skönhet heter Maja. Sedan 2004 har jag arbetat inom äldreomsorgen men driver idag även mitt eget företag på deltid. Företaget riktar in sig på bland annat hudvård, massage och andra skönhetsbehandlingar.

Idag är jag utbildad massör inom svensk klassisk massage och även fransstylist. Inom en snar framtid kommer jag dessutom utbilda mig till nagelterapeut.

Min salong ligger hemma hos mig i Hillerstorp,  i närheten av Anderstorp, där jag inrett ett mysigt behandlingsrum med lugna och behagliga färger, god doft och ljus.

Behandlingar

Bland mina behandlingar hittar du bland annat massage, och fransförlängning. Personligen har jag ett väldigt stort intresse för andras välmående och välbefinnande, därför vill jag erbjuda behandlingar som ökat välmåendet hos mina kunder. Oavsett vilken behandling du kommer till mig för kommer jag göra allt för att du ska få en lugn och avslappnad stund med en härlig behandling. Utöver mina behandlingar erbjuder jag även produkter från Forever Living, dessa hittar ni i min webbshop.

Naturligtvis kan man köpa presentkort hos mig på alla behandlingar.
Du kan betala med kontanter, Swish, Bankgiro/Faktura eller med Klarna om så önskas.

Massage

Fransförlängning

Skönhetsbehandlingar

Bryn

Naglar

Hudvård

Skönhetsbehandlingar Anderstorp

Åvillans – Inre & Yttre Skönhet är ett företaget som fokuserar på både inte och yttre skönhet genom olika skönhetsbehandlingar.

Samtliga behandlingar äger rum i min salong i närheten av Anderstorp, därmed vänder jag mig till er i närheten. Alla som vill gå på en skönhetsbehandling är välkommen till mig!

Skulle ni ha några frågor kring mig, mina behandlingar eller något annat som rör företaget är ni välkomna att ta kontakt med mig. Då kommer jag kunna ge er svaren ni söker.

Marleén Lorenzen

Storgatan 58 Åvillan
335 73 Hillerstorp

0703-15 62 77
majalorenzen5@gmail.com